/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Gastouderopvang Lieselusje
Home » opvangdagen

opvangdagen

De opvangdagen zijn dinsdag en donderdag vanaf ca. 8.30 uur tot ca. 18.00 uur. Alle begin-en eindtijden zijn in overleg. Omdat de opvang heel kleinschalig is, is er een minimum uren-afname van 8 uur.

Andere wensen op incidentele basis zijn bespreekbaar zoals een extra opvangdag.

Ruilen kan alleen op de dinsdag of donderdag en mits er plek is. Ruilen met een andere dag kan alleen als extra betaalde dag. Er wordt immers een dag extra gewerkt. 

Lieselusje maakt zoveel mogelijk gebruikt van biologische producten.

Warme maaltijd na 17 uur is bespreekbaar als het kind tot 18 uur blijft. Warme maaltijd is tegen meerprijs, zie tarieven. U kunt ook een eigen maaltijd meenemen. 

Lieselusje behoudt zich het recht voor kinderen zodanig te plaatsen, dat het goed past binnen de bestaande groep en de opvangdagen/uren. De volgorde van aanmelding is hieraan ondergeschikt.

De drielingwagen van Peg Perego, waarmee we naar de binnentuinen gaan.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb